• Blazinasti mah

  4,008,00
  Blazinasti mah je precej odporna vrsta mahu, ki popestri vsak terarij. Raste počasi in se ne razširi po terariju. Dobite ga v treh velikostih S, M in L v obliki kroga. Večje kose mahu lahko tudi razdrobite na manjše dele. Mah je že očiščen, zgolj osvežite ga pred uporabo, seveda z destilirano vodo ali deževnico, nikakor z vodo s pipe.
 • Rastlinski terarij Epruvetka je postavljen v ozko stekleno epruveto s plutnim zamaškom. Terarija ni potrebno pršiti več mesecev. Vsebuje lahko 1-2 vrste različnih tropskih rastlin kot so: Fitonije in blazinasti mah. Rastline so v vsak terarij zasajene v posebno mešanico prsti, ki jo izdelam sam in ki poskrbi, da rastline dobijo vse za optimalno rast. Nabor rastlin je naključen. Nabor rastlin je naključen.
 • Rastlinski terarij Mini Pluto

  10,0015,00
  Rastlinski terarij Mini Pluto je postavljen v mini stekleno posodo s plutnim zamaškom. Terarija ni potrebno pršiti več mesecev. Vsebuje lahko 1-2 vrste različnih tropskih rastlin kot so: Fitonije in blazinasti mah. Rastline so v vsak terarij zasajene v posebno mešanico prsti, ki jo izdelam sam in ki poskrbi, da rastline dobijo vse za optimalno rast. Nabor rastlin je naključen.
 • Rastlinski terarij Krogla je postavljen stekleno kroglo s plutnim zamaškom. Terarij je potrebno pršiti na nekaj mesecev. Vsebuje 3 različne vrste različnih fitonij in blazinasti mah. Rastline so v vsak terarij zasajene v posebno mešanico prsti, ki jo izdelam sam in je visoko kakovostna.
 • Rastlinski terarij Plutko je postavljen v steklen kozarec s plutnim zamaškom in je malo večja verzija mini Pluta. Terarij je potrebno pršiti na nekaj mesecev. Vsebuje fitonije, plezalko in blazinasti mah. Rastline so v vsak terarij zasajene v posebno mešanico prsti, ki jo izdelam sam in je visoko kakovostna.
 • Rastlinski terarij Cukr je postavljen v stekleno posodo s steklenim stožčastim pokrovom. Ker pokrov ne tesni 100%, je terarij potrebno pršiti na nekaj mesecev ali ko opazimo, da se steklo več ne rosi. Vsebuje lahko 2-3 vrste različnih tropskih rastlin kot so: Fitonije, vzpenjavi fikus, spergerjev beluš, kriptantus, kodrolistni praprot in blazinasti mah. Okrasno skalovje je postavljeno na tak način, da ponazarja gričevnato pokrajino. Rastline so v vsak terarij zasajene v posebno mešanico prsti, ki jo izdelam sam in ki poskrbi, da rastline dobijo vse za optimalno rast. Nabor rastlin je naključen.
 • Rastlinski terarij Gringo je postavljen v ozko stekleno posodo s plutnim zamaškom. Ker zamašek ne tesni 100%, je terarij potrebno pršiti na nekaj mesecev ali ko opazimo, da se steklo več ne rosi. Vsebuje lahko 2-3 vrste različnih tropskih rastlin kot so: Fitonije, vzpenjavi fikus, spergerjev beluš, kriptantus, kodrolistni praprot in blazinasti mah. Okrasno skalovje je postavljeno na tak način, da ponazarja gričevnato pokrajino. Rastline so v vsak terarij zasajene v posebno mešanico prsti, ki jo izdelam sam in ki poskrbi, da rastline dobijo vse za optimalno rast. Nabor rastlin je naključen.
 • Rastlinski terarij Vasa

  je postavljen v stekleno posodo s steklenim pokrovom. Ker pokrov ne tesni 100%, je terarij potrebno pršiti na nekaj tednov ali ko opazimo, da se steklo več ne rosi. Vsebuje lahko 2-3 vrste različnih tropskih rastlin kot so: Fitonije, vzpenjavi fikus, spergerjev beluš, kriptantus, kodrolistni praprot in blazinasti mah. Okrasno skalovje je postavljeno na tak način, da ponazarja gričevnato pokrajino. Rastline so v vsak terarij zasajene v kokosovo prst s perlitom ter deževnikovim humusom, ki poskrbi, da dobijo vse za optimalno rast. Nabor rastlin je naključen.
 • Rastlinski terarij Bucko

  25,0070,00

  Rastlinski terarij Bucko

  je postavljen v 3 različne velikosti steklenih bučk. Pokrit je s steklenim pokrovom. Terarij je potrebno pršiti na nekaj tednov ali ko opazimo, da se steklo več ne rosi. Vsebuje lahko veliko različnih terarijskih rastlin kot so: Fitonije, Fikus, Spergerjev Beluš, Kodrolistni Praprot in Blazinast mah. Okrasno skalovje je postavljeno na tak način, da ponazarja gričevnato pokrajino. Rastline so v vsak terarij zasajene v prst, ki jo izdelam posebej za svoje terarije. V njo je dodan tudi deževnikov humus, ki poskrbi, da dobijo vse za optimalno rast. Nabor rastlin je naključen. Velikost S - 2-3 vrsti rastlin; Velikost M - 3-4 vrste rastlin; Velikost L - 4-5 vrst rastlin
  *od naročila do izdobave je potrebno počakati vsaj 1-2 tedna zaradi uspešne inkubacije terarija.
 • Rastlinski terarij Pluto

  65,0095,00
  Rastlinski terarij Pluto je postavljen v stekleno posodo iz recikliranega stekla in pokrit s plutnim zamaškom. Ker zamašek ne tesni 100%, je terarij potrebno pršiti na nekaj mesecev ali ko opazimo, da se steklo več ne rosi. Vsebuje lahko veliko različnih tropskih rastlin kot so: Fitonije, vzpenjavi fikus, spergerjev beluš, kriptantus, kodrolistni praprot in blazinasti mah. Okrasno skalovje je postavljeno na tak način, da ponazarja gričevnato pokrajino. Rastline so v vsak terarij zasajene v posebno mešanico prsti, ki jo izdelam sam in ki poskrbi, da rastline dobijo vse za optimalno rast. Nabor rastlin je naključen.
 • Rastlinski terarij Jack

  65,0095,00
  Rastlinski terarij Jack je postavljen v stekleno posodo v obliki stožca iz recikliranega stekla in pokrit s plutnim zamaškom. Ker zamašek ne tesni 100%, je terarij potrebno pršiti na nekaj mesecev ali ko opazimo, da se steklo več ne rosi. Vsebuje lahko veliko različnih tropskih rastlin kot so: Fitonije, vzpenjavi fikus, spergerjev beluš, kriptantus, kodrolistni praprot in blazinasti mah. Okrasno skalovje je postavljeno na tak način, da ponazarja gričevnato pokrajino. Rastline so v vsak terarij zasajene v posebno mešanico prsti, ki jo izdelam sam in ki poskrbi, da rastline dobijo vse za optimalno rast. Nabor rastlin je naključen.

Go to Top