Privat delavnice

Driiiing, driiiing, ej Dašo imaš novo obvestilo: ”Pozdravljeni, svoji mami bi za rojstni dan podaril delavnico rastlinskih terarijev, je to mogoče?” Z Davidom sva si izmenjala nekaj sporočil in že se je pisal 22. oktober, jaz pa sem se odpravljal na dolenjsko v res prelepo vasico Jezero poleg Trebnjega. Priznam imel sem kar treme, ker si nisem predstavljal kaj me čaka in kako organizirati delavnico od začetka do konca.

Spoznal sem res čudovito družino od najmlajšega člana, ki je štel 2 leti in pol do najstarejše 92 letne gospe Justine. Resnično sem užival pri predaji mojega znanja, tehnik in še kaj in mislim, da so prav tako uživali tudi vsi udeleženci te delavnice.

Glede na to, da sem v tem užival sem se odločil, da bom take dogodke dodal kar v redno ponudbo Ville of Plants, tako, da lahko tudi vi koga razveselite in mu podarite res unikatno darilo za rojstni dan, za popestritev dneva ali pa kar tako, ker imate pač radi rastline. Na spodnjem obrazcu lahko oddate svoje povpraševanje in potem se uskladimo glede vseh podrobnosti.

Jaz se že veselim, pa ti? 

Delavnica Rastlinskih terarijev privat

Prijavi se tukaj