Rastlinski terarij Bucko XL

89,99

1 na zalogi

Opis

Rastlinski terarij Bucko XL 

To je naravnost čudovit velikan, ki s svojo prisotnostjo dobesedno obrne na glavo vsak prostor, pa naj bo to dnevna soba, kuhinja ali pisarna. Navdušenje je 100% zagotovljeno. Ta terarij lahko vsebuje veliko različnih tropskih rastlin kot so: Fitonije, spergerjev beluš, praprot, kriptantus, ficus pumila, ginseng korenine in blazinasti mah Okrasno skalovje je postavljeno na tak način, da ponazarja gričevnato pokrajino. Rastline so v vsak terarij zasajene v mešanico po receptu Ville of Plants, ki poskrbi, da rastline dobijo vse za optimalno rast. Nabor rastlin je naključen.

V osnovi rastlinske terarije zalivamo takrat, ko opazite, da substrat ob stiku s steklom več ne daje  t.i. mokrega odtisa.

Slednje je odvisno predvsem od tega kakšen pokrov ima rastlinski terarij. Tisti s plutnimi zamaški držijo vlago znotraj posode dlje časa do tistih s steklenimi pokrovi, zato je te potrebno preverjati večkrat na leto. Za pršenje in zalivanje vedno uporabljamo izvirsko vodo, deževnico ali destilirano vodo. In količina vode? V majhne terarije vlijemo do 0,2 dcl vode, v srednje terarije 0,5 – 1 dcl vode, v velike terarije pa do 1,5 dcl vode. Več kot to ni priporočljivo.

Oglejte si tudi objave na mojem Instagram profilu ostalo ponudbo pa najdete na tej povezavi.

 

Dodatne informacije

Dimenzije 25 × 25 × 25 cm
Ime

Mala Vasa, Velik Bucko, Velika Vasa, Srednja Vasa, Velika Epruveta