Delavnice za otroke

V letu 23 sem debitiral tudi pri najbolj iskreni publiki otrocih. V igralnici Mali Čudo v Murski Soboti, sem pripravil dve delavnici namenjeni otrokom starimi med 3 – 12 let ob spremstvu staršev.

Imel sem dve skupini po 9 otrok, kjer smo izdelali 18 čudovitih rastlinskih terarijev, ki so si jih otroci potem lahko nesli domov kot spomin na delavnico in kot spodbudo in material za učenje o naravi, rastlinah, njihovem razvoju in o tem kaj vse potrebujejo za svojo rast. Bilo je naravnost fantastično in moram reči, da mi je delo z otroci res v veselje, sploh, ko lahko predam naprej nekaj koristnega in poučnega. V tej igralnici bom tudi v bodoče pripravil delavnice, ki bodo organizirane bodisi v sklopu Ville of Plants bodisi pod taktirko Barbara, ustanoviteljice igralnice Mali Čudo. 

V kolikor bi pa radi svojemu otroku in njegovim prijateljem na rojstnem dnevu pričarali prav posebno izkušnjo preko izdelave rastlinskih terarijev, me pa lahko kadarkoli kontaktirate preko spodnjega obrazca in se zmenimo za termin ter ostale podrobnosti. 

Delavnice Rastlinski Terarijev 4

Prihajajoče delavnice

Piši mi tukaj